Cautare

61895 de rezultate pentru "poze cu urmariti general din focsani" (5.23 secunde)
In cadrul campaniei femeile din 16 orase au beneficiat, pe langa informare, si de un consult ginecologic gratuit pentru depistarea infectiilor vaginale.
Din cele opt firme invitate, au participat doar trei, castigatoare fiind desemnata SC FIATEST SRL, din Bucuresti. ... Din recomandarile pe care le aveau au mai lucrat cu primariile din Brasov, Ploiesti, Pitesti, Arad, Focsani sau Medias", a declarat Elvira Stancu, directoarea Directiei Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Craiova.
Profesorul universitar Liviu Librescu, ucis in atacul de la Virginia Tech, a fost decorat de presedintele Traian Basescu ieri cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Mare Cruce. ... Mediul academic din Romania deplange, la randul sau, moartea profesorului Librescu.
Bricostore, a doua retea de magazine de bricolaj din Romania, si-a bugetat pentru acest an afaceri de 235 de milioane de euro, dorind extinderea lantului cu cinci magazine in care vor fi investite 50 de milioane de euro, au declarat oficialii companiei.
Carrefour Romania impreuna cu Mars, producatorul Pedigree si Whiskas, lanseaza maine, 3 aprilie, campania "Ajuta animalele din adaposturi", prin care clientii lantului de magazine pot dona mancare pentru animalele fara stapan.
La Focsani, PNL, PD, PC si PNG au format o coalitie cu 21 de voturi in consiliul judetean, in timp ce PSD mai are doar 12 consilieri. Noua majoritate mai are nevoie de un singur vot pentru a-l schimba din functie pe presedintele Marian Oprisan.
Liberalii vor sa-l propulseze in fruntea CJ Buzau pe senatorul Cristinel Bagiu, care il elimina astfel din carti pe social-democratul aspirant la un nou mandat, Victor Mocanu.
2005 a fost pentru bursa la termen din Sibiu un an marcat de evolutii spectaculoase. Scadenta din 23 decembrie a pus punct unui an in care au fost tranzactionate aproape 708.000 de contracte futures si optiuni.
La nivelul municipiilor din cele sase judete din cadrul regiunii Sud-Est, din care face parte si Galatiul, a fost colectata de la populatie, la data de 3 noiembrie, o cantitate de 25,6 tone de deseuri electrice si electronice, a declarat directorul executiv al Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Galati, Carmen Sandu.
La acest concurs vor putea participa elevii claselor 0-VIII din scolile oraselor: Bucuresti (Militari), Buzau, Braila, Brasov, Botosani, Constanta, Cluj, Drobeta, Focsani, Galati, Iasi (Felicia), Oradea (Era), Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Suceava.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene, Editia de Paste, 2015.. Concursul s-a desfasurat in 17 orase cu hipermarketuri Carrefour:
Fundatia Renasterea a derulat anul trecut, cu sprijinul Roche Romania, o caravana prin care femei din zone defavorizate au putut beneficia de controale medicale gratuite, cu ajutorul unei Unitati Mobile de Diagnostic.
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat la Focsani ca va prezenta un raport de monitorizare Partidului Popular European (PPE) legat de actiunile PD si PC, in plan national, inainte ca popularii europeni sa se pronunte in legatura cu primirea celor doua formatiuni.
Parlamentarul va veni la Focsani de mai multe ori pentru a acorda audiente. Cel de-al doilea cabinet este cel al senatorului de Buzau Corneliu Pascu, care, in acelasi timp, este si responsabil de organizatia Vrancea din partea conducerii centrale a partidului.
Potrivit Amosnews, dupa ce PD-L, PNL si PSD s-au grabit sa depuna candidaturile din timp, s-a prezentat la BEJ Vrancea si Basescu. Este vorba despre Marian Basescu, un mecanic din Focsani care va candida in Colegiul 2 la Camera Deputatilor din partea Partidului Popular si al Protectiei Sociale.
"Extinderea regionala a Rompetrol este completata astfel, si cu noi activitati pe plan intern, potrivit strategiei de dezvoltare a Grupului.
Inca un magazin DEICHMANN vine in intampinarea ta cu modele de incaltaminte si accesorii pentru toate gusturile si pentru toate varstele.
ai multa birocratie, multa inconsecventa legislativa Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Focsani, ca oamenii de afaceri, romani sau straini, se feresc sa investeasca in tara noastra si nu sunt sprijiniti de statul roman.
Alexandru Ioan Grosu (1956 - 2014) a absolvit Academia de Arte din Iasi, Sectia Sculptura, in 1983. A participat la numeroase simpozioane de sculptura - la Targu Jiu, Tulcea, Bacau, Galati, Chisinau, Dorohoi, Giurgiu, Focsani.
Vera Andronic din Manastirea Humorului duce mai departe, spre generațiile viitoare, arta confectionarii pieselor de port traditional, specifice acestei localitati. ... Bumbacul, lana si margelele ii sunt nelipsite din procesul muncii, iar pentru realizarea unui camasi poate munci o saptamana sau chiar trei luni, in functie de model.
google-analytics.com